Visie

Bij DITIS HR geloven we dat iedereen, soms met een beetje ondersteuning, waardevol werk kan uitvoeren. Samen met onze opdrachtgevers bedenken we krachtige producten waarbij effectiviteit en efficiëntie, maar vooral de werknemer centraal staat.

Wij hebben:

 1. Deskundigheid
  We hebben kennis van zowel hr-beleid in grote als mkb-bedrijven als van subsidies en juridische kwesties.
 2. Overtuigingskracht
  We hebben de vaardigheden om organisaties te overtuigen om soms anders te kijken naar personeelszaken.
 3. Een sterk netwerk
  Wij weten hoe we in contact kunnen komen met werkzoekenden die de nodige vaardigheden kunnen ontwikkelen en bereid zijn voor langere tijd inzetbaar te zijn.
 4. Mensenkennis en een individuele aanpak
  We vinden altijd de juiste persoon voor de juiste functie en team.
 5. Betrokkenheid
  Wij zijn niet weg zodra iemand is geplaatst, maar blijven graag betrokken om te zorgen dat de relaties tussen werknemers en werkgevers langdurig is.

Kennismaking

Adri Hulshoff

  

Ik heb een hands-on mentaliteit. Graag steek ik zelf de handen uit de mouwen voor jou. Ik hoor graag waar je op hr-gebied mee worstelt zodat we samen op een productieve en innovatieve manier tot de beste oplossing kunnen komen.

Ik werk sinds de start bij DITIS HR als directeur-grootaandeelhouder en hr-businesspartner. Ik hou me vooral bezig met recruitment, tactische- en strategische personeelsplanning, duurzame inzetbaarheid, employer branding, talentontwikkeling en coaching.

Na een carrière van ruim 35 jaar op alle niveaus in de zorg (en tussendoor de horeca) besloot ik uiteindelijk zelfstandig aan de slag te gaan. Ik zag dat er mensen zijn die nog genoeg te bieden hadden op de arbeidsmarkt maar daar geen kans toe kregen. Ik wil me nu inzetten voor het samenbrengen van interessante bedrijven en enthousiaste werknemers. Ik vind het belangrijk dat iedereen een bijdrage mag leveren aan de maatschappij met passend werk.

Bjørn Gallée

  

Ik ben een van de oprichters van DITIS HR. Ik ben een denker, een doener en een perfectionist. Ik regel dingen en zorg dat afspraken nagekomen en deadlines gehaald worden. Én ik ben een uitstekende analyticus. Ik wil van jou graag weten waar jij je uitdagingen ziet en waar je ondersteuning op HR-gebied bij kunt gebruiken. 

Als HR-businesspartner houd ik me bezig met alle aspecten van de HR-kant van een bedrijf. Of het nu om tactische- en strategische personeelsontwikkeling gaat, om verzuim vraagstukken of om recruitment en arbeidsmarktcommunicatie, in mij vind je een betrouwbare partner. 

Ik was al tijdens mijn studie druk bezig met ondernemen. Ik was founder van diverse, internationale, start-ups. Ik ben cum laude afgestudeerd als historicus aan de universiteit van Leiden en deed een master HR-strategie aan de Koninklijke Militaire Academy in Breda, die ik eveneens cum laude afsloot. In mijn vrije tijd ben ik als reservist verbonden aan onze krijgsmacht. 

Tim Hulshoff

  

Ik ben recruiter en Noloc gecertificeerd jobcoach. Ik werk sinds begin 2018 bij DITIS HR. Ik ben nuchter en direct, maar ik ben ook altijd op zoek naar de mens achter de kandidaat. Ik staar me niet blind op een mooi CV of een perfect gesprek. Ik ga uitgebreid in gesprek en ga ook altijd op zoek naar kwaliteiten en competenties, waarvan de kandidaat misschien niet wist dat ze bestonden. 

Ik laat zien dat het investeren in talent op de werkvloer loont en bijna altijd leidt dat tot enorme groei – zowel in de functie als op persoonlijk vlak. Ik weet – ook in tijden van krapte op de arbeidsmarkt – altijd de kandidaten te vinden die onze opdrachtgevers zoeken. Door verder te kijken, door te vragen en, soms, door buiten de gebaande paden te durven lopen.

Ik maak gebruik van alle beschikbare middelen om de functie en de kandidaat – ook als die een “overbrugbare afstand” tot het werk heeft – te laten matchen.