DITIS HR is van meerwaarde in specifieke werkvelden. Ons belangrijkste kenmerk bij werving en selectie is niet zoeken maar vinden. En dat doen we!

Lees meer over onze specifieke expertise. 

Tankstations

Wij hebben werkvloer ervaring 

Wij kennen het werk binnen het tankstation als geen ander. Onze recruiters hebben wekenlang meegewerkt op tankstations. We hebben veel gesproken met grote en kleine (zelfstandige) ondernemers in de tankbranche. Wij weten wat hun uitdagingen zijn en we weten wat er van medewerkers wordt gevraagd. 

Resultaat? Medewerkers die geworven worden door DITIS HR: 

  • komen vaker door de proeftijd heen
  • zijn gemiddeld minder vaak ziek
  • vertrekken gemiddeld minder snel dan medewerkers die via andere kanalen ‘binnenkomen’

Wij hebben een breed netwerk

Of het nu gaat om een verkoopmedewerker, een car-wash specialist of een manager, de medewerker die jij zoekt vinden wij. De afgelopen jaren hebben we honderden vacatures in de tankwereld vervuld, waarbij snelheid en kwaliteit altijd hand-in-hand gaan.

Wij kunnen snel leveren

Met onze banensite TankWerk.nl hebben we een effectief communicatiekanaal in handen waar we de vacatures snel binnen de doelgroep(en) onder de aandacht kunnen brengen. Door onze eigen manier van ‘headhunten’ zijn we vaak in staat om voor alle functies binnen 5-10 werkdagen meerdere goede kandidaten voor jouw vacature aan te dragen. 

Retail 

Wij hebben uitgebreide kennis 

Met onze jarenlange ervaring binnen de wereld van tankstations hebben we ook veel geleerd over retail. Bemande tankstations zijn tegenwoordig immers mini-supermarkten inclusief eetgelegenheid. Wij zijn goed ingevoerd in het reilen en zeilen binnen een retailomgeving. 

Wij vinden geschikt en gemotiveerd personeel

Op zoek naar geschikt en gemotiveerd personeel? Wij weten waar we die ook voor jouw winkel of supermarkt kunnen vinden. Door onze eigen wijze van ‘headhunten’ kunnen we snelheid combineren met kwaliteit. 

Logistiek

Wie je ook zoekt, wij vinden de juiste persoon

Vrijwel geen sector is de afgelopen twintig jaar zo snel in ontwikkeling geraakt als de wereld van de logistiek. Of je nu op zoek bent naar planners, orderpickers, warehouse medewerkers, (fiets)koeriers, beladers of vrachtwagenchauffeurs, DITIS HR gaat ze voor je vinden. 

Wij gaan actief op zoek zodat jij snel verder kan

Snelheid, efficiëntie en kwaliteit is waar het binnen de logistiek om draait en dat geldt voor het werven en selecteren van goed logistiek personeel minstens zo sterk. Door onze bijzondere manier van werven, wij wachten niet af wie zich meldt, maar wij zoeken écht, zijn we in staat om snel de juiste kandidaten voor jouw vacatures aan je voor te stellen. 

Zorg

Wij hebben al een achtergrond in de zorg 

Wij kennen de wereld van de zorg als geen ander. Met een achtergrond in de zorg op zowel uitvoerend-, tactisch- en strategisch niveau zijn onze recruiters voor de zorg in staat om de juiste mens voor de juiste plek te vinden. 

Wij weten wat jou als werkgever aantrekkelijk maakt

Zeker bij het werven voor de zorg speelt de communicatie met jouw doelgroep een grote rol, geld zal immers zelden een reden zijn voor de overstap naar een andere werkplek. Als deskundige op het gebied van employer branding kan DITIS HR je helpen jouw zichtbaarheid als bijzondere en goede werkgever te vergroten.

Wij hebben een netwerk binnen de zorg

Bij vacatures in de zorg staan vakkennis en kwaliteit voorop. Hoewel we natuurlijk ook rekening houden met het tempo waarin een vacature vervuld moet zijn. We hebben een prima netwerk binnen de zorg en daar maken we zeker actief gebruik van. 

Wij weten hoe we mensen naar de zorg kunnen trekken

Nu de tekorten aan personeel in de zorg oplopen, kan het interessant zijn om mensen te vinden die de overstap willen maken naar de zorg. Juist door onze activiteiten in andere branches hebben we een ongelooflijk breed netwerk ontwikkeld en weten we wanneer iemand op zoek is naar meer uitdaging.